Mit tartalmaz a Profi Olajcsere csomag?

  • Az olajcseréhez szükséges mennyiségű olaj, – kiváló minőségű, autógyártók által jóváhagyott motorolaj kerül autódba. Így elkerülheted az olcsó, kommersz olajok által okozott gyors motorkopásokat, koksz lerakódásokat.
  • 1 db minőségi olaj szűrőt. Csak olyan szűrőket használunk, amiről tudjuk, hogy minden körülmény között kiválóan eleget tud tenni a legfontosabbnak, – a tökéletes szűrésnek.
  • A munkadíjat és természetesen a leengedett fáradt olaj és szűrő szakszerű környezetvédő kezelését, ártalmatlanítását.
  • Ingyenes átvizsgálást – megvizsgáljuk szemrevételezéssel autód állapotát. A meglévő, vagy esetlegesen hamarosan várható hibákra árajánlatot adunk, így előre tervezheted az esetleges költségeket.

Miért érdemes motor beltértisztítót használnod olajcsere alkalmával?

olajcsere

A jobb oldali képen  látható annak a motornak a belseje, amibe olajcsere alkalmával rendszeresen beltértisztító adalékot öntöttek. A motorban üzemeltetés során olaj koksz lerakódás keletkezik, melynek eltávolításában segít az adalék.

Az adalékot a régi olajhoz öntjük és a motort így járatjuk 20 percig. Ez idő alatt az adalék feloldja a lerakódásokat, melyeket a fáradt olajjal leengedünk a motorból. Az új olaj így már egy megtisztított felülettel érintkezik, ezáltal sokkal tovább marad tiszta és hosszabb élettartamot biztosít a motornak.

Olajcsere csomag árakról érdeklődj az 52/555-455 telefonszámon

Olajcsere – világító hibalámpa

Egy mai korszerű autó motorolaj cseréje esetén már nem elegendő csak az olajat leengedni és az olajszűrőt kicserélni. Autószerelő kollégánknak az olajcsere alakalmával műszeres diagnosztizálással vissza kell állítani a szerviz kijelző rendszer érzékelőjét. Így tudja a rendszer számolni és jelezni, hogy mikor esedékes a következő olajcsere.

olajcsere debrecenA legtöbb autóban, évente érdemes a motorolajat – a megtett kilométerek számától függetlenül – egyszer kicseréltetni. Az autóban lévő olaj akkor is öregszik, ha nem mégy annyi kilométert évente, mint amennyi az olajcseréhez meg van adva. Kivételt képeznek azok az autók, amelyeknél a motor igénybevételének megfelelően a számítógép figyeli – és a műszerfalon megjelenő figyelmeztetéssel jelzi- az aktuális csere idejét.

A megfelelő olajszintet a motorban az olajnívó pálcán ellenőrizheted le. A nívó pálca maximum és minimum jelölése között kell lenni az olajszintnek. Ha alacsonyabb az olajszint, emelkedőn, vagy lejtőn nem ér bele az olajba az olajszivattyú, így olaj – kenés – nélkül működik az autó motorja, ami komoly károsodáshoz vezet. Amennyiben túl magas az olajszint ez a szimeringeket károsíthatja.

Fáradj be autószervizünkbe – Debrecen Hétvezér utca 7 szám alá – és díjmentesen ellenőrizzük, amennyiben szükséges, beállítjuk az olajszintet. Olajcsere esetén Debrecenben kedvező olajcsere csomagokkal állunk rendelkezésedre.

Bízd ránk autód műszaki vizsgáját Debrecenben és mi garantáljuk a sikeres műszaki vizsga eredményét.
Nem is gondolod, kikkel utazol együtt az autódban! A autó klíma szerviz, autóklíma fertőtlenítés elmaradása nagyon komoly légúti betegségek kialakulásához vezethet.